<kbd id='cqeOodriV'></kbd><address id='cqeOodriV'><style id='cqeOodriV'></style></address><button id='cqeOodriV'></button>

          口语外教培训川沙店_英语在线姚明

          51talk英语怎么样阿卡索外教怎么样哒哒英语怎么样 英语培训机构价格外教英语培训如何学英语少儿英语培训英语培训机构排行榜托福一对一外教一对一英语学习软件纯外教英语口语雅思托福有什么不同托福培训tutorabc怎么样英语辅导vipkid英语怎么样学英语网站英语培训机构哪家好学英语网站幼儿英语培训哪家好零基础英语培训

          (7639, 24, '  解释一下什么是定位,定位就是定位题点,判别这里会出题,我不时相信,定准百分之一百的位,至少能够做对百分之90的题。  那么童鞋们,你们相信能够经过你们的笔记定准题点么?答案是definitely!刚刚在上面说了,/toefl-preparation/1869.\">托福调查的都是特殊点而不是一般点,并且不论是什么场景,他的题点位置都十分固定,主旨(包括开头和结尾),分论点和分论点的举例及supporting details,然后就是语义了解处。而这些都是我们能够判别出来的。  关于主旨,首先位置很固定,就是开头处和结尾处,而且有明显的主旨句型(开头处)因而,开头处跟在today后面,并且重复重复的词一定是主题词,还是以 chaffinch举例。注意下面的这段原文  So today we’re gonna talk about song development in birds and how—you may be surprised to know—the songs of most songbird species are learned—not completely instinctual—which is what we used to think…so I’d like to start things off today by, um, centering our discussion on the chaffinch.  The chaffinch is a type of European songbird, and we’re gonna use the chaffinch’s song development as illustrative of songbirds’ song development in general, because many other songbirds follow this same pattern, this pattern of learning songs.  看我标注红色的中央,这里是关键词,重复重复的都是song, development所以这就是本文要说的主旨。  而我刚讲的定位找AA,答案找AB就是这样一个理论  托福做题的过程,就是一个同义词改写的过程  还记得OG里面的第一个conversation么?里面的学生说  I have some quick questions about how to write up the research project I did this semester, about...climate varation.  原文中的定位词相当于是write the美圆,相比之下去年同期的运营利润为20万美圆。不依照美国通用会计原则(Non-GAAP),也就是说除去股权鼓舞方面的支出,新东方第二财季的运营亏损抵达了380万美圆,相比之下去年同期的运营利润为240万美圆。第二财季归属于新东方的净利润抵达了430万美圆,同比下降58.7%。{红岭金服股票配资平台}不依照美国通用会计原则(Non-GAAP),也就是说除去股权鼓舞方面的支出,新东方第二财季的净利润抵 project  再看正确答案中的write the report  write就是我讲的AA,而project就是我说的AB,同义词交流  那么我们回头再看一下关于song development的lecture song development就是AA  而答案中的How it develops from an early age就是AB,嘿嘿,明白了吧  这是我关于这篇文章的笔记,我会依照笔记说定位办法  OK,因为我们说过了,文章开头是一定会出题的,而且song dvlp重复重复,所以第一个题点我就定在了,看到划得位置了么  第二个位置,定在了关于subsong的举例的位置,因为举例属于supporting detail看到了么baby重复重复,所以选B  23. How does the professor introduce her description of the sounds a chaffinch makes during subsong?  She contrasts the subsong of a chaffinch with the subsongs of other songbird species.  She compares the sounds a chaffinch makes to those a human baby makes.  She describes the sound of an adult chaffinch’s full song.  She reminds the class how scientists define begging ca lls.  结尾处,相当于主旨,而且重复,出题,看到我划得exposure,所以最后一题选C  20. What is the evidence for chaffinches’ having a sensitive period for song learning?  They begin to practice their song in the spring.  They do not develop full song until their second year.  They need little exposure to adult song in order to learn it.  They do not make many sounds for the first five weeks of their lives.  总之,一定要用笔记整理出/ielts-learning/3014.\">听力的结构,定准结构点,做题才会准确,有效~', '', '', ''),

          口语外教培训川沙店_英语在线姚明

          2018年06月27日 15:44 来源:培训问答

          更多关于“口语外教培训川沙店_英语在线姚明”的回答

          提高能力英语_英孚英语一年费用

          (6633, 24, '  Many experts advise common sense. \"We don\'t want to say to children, \'OK, play by the dirty river bank and catch whatever you can, but we can say there\'s nothing wrong with kids playing in the dirt. They don\'t have to live in total sanitation, and they won\'t die from eating something off the floor. It\'s probably more healthy than not.\"  许多专家倡议人们凭常识办事。“我们不会对孩子们说:‘好,去龌龊的河边玩吧,想抓什么就抓什么。但能够这样讲,小孩子玩泥巴没什么大不了的,他们不用生活在完全洁净的环境中,也不会因为吃掉到地上的东西就死掉。这样说不定会使他们更安康。”  On a small family farm in Mongolia, a rooster struts around little Bayar\'s bed, a goat drinks from his bathwater and livestock serve as babysitters.  在蒙古国一个家庭小农场里,一只大公鸡在小小的巴亚尔的床边来回踱步,一只山羊过来喝他的洗澡水,周围的牲畜就是照料他的保姆。  By contrast, Mari, growing up in high-rise, high-tech Tokyo, and Hattie, whose doting parents live a \"green\" lifestyle in San Francisco, both have modern conveniences and sanitation.  与此形成鲜明对比的是,玛丽出生在高楼林立的科技之城东京,海蒂的父母将其视为掌上明珠,在旧金山过着“绿色”的生活方式,两个孩子都享受着便利的现代生活和洁净的卫生环境。  Statistically, Mari and Hattie are healthier. Some 42 out of 1,000 children in Namibia, and 41 out of 1,000 in Mongolia die before their 5th birthday; compared with only 8 in 1,000 in the U.S. and only 4 in Japan.  数据显示,玛丽和海蒂的身体更安康。在纳米比亚,每1000个孩子中约有42个在过五岁华诞前夭折,蒙古为41个;而在美国和日本,这一数字仅为8个和4个。  Yet the upscale urban infants are at higher risk for some health problems -- including allergies, asthma and autoimmune diseases like Type 1 diabetes, multiple sclerosis and inflammatory bowel disease -- than the babies in the rural developing world.  不过,城市里的宝宝固然生活条件优越,但与欠兴隆国度乡村地域的宝宝相比,患上某些疾病的风险更高,包括过敏症、哮喘,以及1型糖尿病、多发性硬化和炎症性肠病等自身免疫性疾病。  Now, there\'s research that suggests there may be a way to get the best of both worlds.  往常,有一项研究以为,也许有一种办法能够拉近两个世界的距离,让彼此扬长避短。  According to the \"hygiene rs think intelligent children should be taught separately and given special courses. Discuss both views and give your own opinion.  (2).往常,越来越多的毕业生无法找到工作。讨论在年轻人和成年人之间不时上升的失业率的原因,给出处置计划。  Today, more shypothesis,\" first proposed in 1989, exposure to a variety of bacteria, viruses and parasitic worms early in life helps prime a child\'s immune system, much like sensory experiences program his brain. Without such early instruction, the immune system may go haywire and overreact with allergies to foods, pollen and pet dander or turn on the body\'s own tissue, setting off autoimmune disorders.  依据1989年初次提出的“卫生假说” (hygiene hypothesis)理论,孩子在生长早期假如接触多种病毒、细菌和寄生虫,将有利于其免疫系统的展开,似乎这样能促进大脑对其做出更好的防御准备。反之,假如缺乏这类早期接触,免疫系统就可能呈现紊乱,做出过激反响,如对食物、花粉和宠物毛屑过敏等,或者引发人体机理问题,呈现自身免疫失调。  Many of these microorganisms evolved symbiotically with humans over millions of years--the so-called \"old friends\" theory. But where they\'ve been eradicated, a key part of human development has been thrown off.  数百万年以来,许多微生物与人类形成一种共生共栖的关系,就像我们的“老朋友”一样;假如我们将某种微生物连根拔除,就等于错过了人体进化进程中的一个关键环节。  \"The vast majority of microbes are harmless. There are only a few dozen that can cause lethal infections,\" says Thomas McDade, director of the Laboratory for Human Biology Research at Northwestern University.  “绝大多数微生物都是无害的,只要几十种微生物会引发致命感染。”美国西北大学人体生物研究实验室主任麦克?戴德说道。  There are other dangers lurking in muddy water and animal feces. Nearly 70% of the 8.8 million deaths of children under age 5 world-wide in 2008 were caused by infectious diseases, most frequently pneumonia, diarrhea and malaria, according to an analysis in the Lancet last week.  但脏水和动物排泄物也潜藏着其他一些危险。英国医学杂志《柳叶刀》2010年五月中旬发表的一篇剖析报告称,在2008年全球880万5岁前夭折的孩子中,有近70%死于感染性疾。畛<氖欠窝、痢疾和疟疾。  Scientists are still working on ways to separate good germs from bad ones; in the meantime, they have a few insights: Studies have shown that children who grow up with household pets have fewer allergies and less asthma than those who don\'t.#p#分页标题#e#  科学家仍在寻找办法把好的微生物与坏的微生物辨别开来,在此过程中,他们有了几点深化发现。研究标明,从小和家庭宠物一起长大的孩子患过敏症和哮喘病的几率较低。  Michael Bell, an infectious disease specialist and deputy director of Healthcare Quality Promotion at the Centers for Disease Control and Prevention, sayschool leavers are unable to find jobs. Discuss the causes of rising unemployment among young adults and suggest any solutions.  3、全球化影响  现有一个关于增加国度之间的商业和文化联络给国度的身份所带来的影响的分歧。你的意见是什么?  There is a disagr that people should be vigilant about wound care since bacteria can cause problems if they get into the blood stream, and he still advocates hand-washing. \"If you\'re not doing it 10 times a day, you\'re probably not doing it enough,\" he says.  美国疾病控制与预防中心医疗质量改进部副主任及感染病专家贝尔说,人们应该警惕伤口感染,因为一旦病毒侵入血液,就会形成各种问题。他还是倡导人们勤洗手。“一天至少要洗10次手。”贝尔说。  But he and other experts say that regular soap and water are fine in most cases. Sterilizing hands is critical mainly for health-care workers and in hospitals, where disease-causing germs are prevalent and can easily spread.  不过,他和其他一些专家表示,在大多数状况下,洗手用普通的肥皂和水就行了。手部消毒主要适用于医疗工作者以及医院场所内,因为医院里的致病微生物较多,而且容易传播开来。  Notes:  rooster :公鸡  inflammatory bowel :炎症性肠病  multiple sclerosis:多发性硬化  diabetes:糖尿病  asthma:哮喘  allergy: 过敏/toefl-preparation/1678.\">托福阅读辅导:托福阅读/english-information/2432.\">资料酷爱自己的工作5.5折的价钱抢购2012年新托福强化班套餐托福阅读辅导:托福阅读资料天生天养孩子更安康\" www.hqwx/web_news/images/2012-1/201211814150749.gif\" border=0>

          新托福阅读强化班:白杨教员主讲 点击免费学习《《更多信息请访问:环球英语网校首页 英语网校托福频道 英语网校论坛', '', '', ''),

          口语外教培训川沙店_英语在线姚明

          一对一外教课程_外教英语口语培训

          (109, 4, ' 李女士的女儿今年上小学二年级,和其他孩子的家长一样,在寒假来临之际,她给自己的孩子报了\">51Talk在线英语的学习课程。和以往不同的是,李女士并没有\">选择欧美外教,而是选择了\">菲律宾外教。采访中,李女士坦言,她的这一选择,源于四个字物美价廉。她说:与欧美外教相比,菲律宾外教的价格更加亲民,作为工薪阶层的我可以省下一大笔开销,而更重要的是,我相信51Tal:一定要选择精准,个性和多元的写作词汇  4. 句型为基。阂欢ㄒ梅涎跤⒂镄醋鞯墓潭ň涫健 ∽骷伊⒊。耗昵崛擞Ω帽还睦プ鲆逦竦纳缜,因为这对于年轻人和社区都有利好。  \">新东方网薛鹏思路拓展:   鼓励年轻人做社区服务的利好:  1. 在服务社区过程中,年轻人会加深对于社会的洞察,学习如何有效地和人交流交往,积累相关的工作经验, 这些都可以为年轻人未来的择业打下了坚实的基础。  2. 从精神成长的角度而言,年轻人做社区服务,尤其是帮助孤儿院的儿童或者是老人院的老人,有助于培养一个人的爱心,责任心,同情心,进而使人有一种积极善良的心态。  3.年轻人做社区服务,可以给社区带来直接的帮助,缓解他们的工作压力,也起到了示范的作用,鼓励更多的人帮助社区。  年轻人做社区服务的弊端:  1.鼓励年轻人做社区服务可能会分散学生们的精力,耽误他们的学习时间,甚至成为一些孩子们贪玩的借口。  2. 各种社区服务也是有严格工作要求的,如果一些年轻人们缺乏社区服务的知识,那么他们的工作不是帮忙,反而是添乱。  新东方网薛鹏原创范文赏析:   首段:背景介绍 + 争议焦点 + 作家立场  It is a common practice that young students in numerous countries are required to embark on a period of voluntary community service work. However, peoples’ views differ greatly on this practice. To voice my opinion, those who are in the formative years should be motivated to undertake glorious community work, yet, its possible downsides should be emphasized  二段:鼓励年轻人做社区服务的利好的展开:  Granted, seen from the positive aspects, some merits could be gained via encouraging young students to be involved in unpaid community service. The most glaring virtue is that those who assume the responsibility of community work could learn how to care about others and provide concrete assistance. Meanwhile, it will enhance their sense of social responsibility and cultivate their loving hearts. Still, one’s co-ordination ability, teamwork spirit and management ability could be promoted during the process of serving the community. Eventually, as for many city-born young people, it is the experience of community service that makes them become independent, sociable and cooperative.  三段:鼓励年轻人做社区服务的弊端的展开:  Nonetheless,under no circumstances can we ignore the potential drawbacks triggered by introducing unpaid community service into secondary school curriculums . First, the unpaid community service will surely occupy the finite and precious time of the students, which can otherwise be used in learning or building their bodies. Further, a great many students are too young or inexperienced to cope with the c区市场总监Jim So认为,BEC证书不仅是职场敲门砖,更能提升考生的职场高度,报考数据显示,BEC在职报考的考生达到13%,他们大多数面临职场瓶颈或需求自我提升的白领。我们的追踪反馈显示,在BEC备考的过程中,他们学到了撰写英文邮件、召开英文会议等实用的商务沟通知识和惯例,帮助他们短期内提升了工作能力,提高了他们的职场发展高度。   据了解,今年5月的BEC考试现已开始报名,报名将于4月1日正式omplicated community service. In this sense, instead of doing the community a favor, their voluntary activity might add burden to the community.  尾段:再次亮明观点  In closing, my stand is that although community service is a challenging task and might take up some time, the merits of encouraging students to do the community service outshine the demerits. Only by means of voluntary community work can we cultivate more and more responsible, well-behaved and caring social citizens.  解析:enable sb to brave new challenges in life v 使人可以面对生活中新的挑战  解析:Only by means of doing sth, can we ……只有通过…… 我们才能做……:  解析:responsible, well-behaved and caring adj有责任感的:行为规范的;有爱心的  新东方网薛鹏原创社区服务基础写作语料库:  1. free community service free = unpaid voluntary community service = voluntary community service n 免费的社区服务  2. it is a common practice that ……这是一个很普遍的做法  3. it is not rare to see that …… 这一点很常见  4. the merits of doing sth far outweigh its possible demerits …… 的利大于弊  5. those who are in the formative years = young people = young man = youngster n年轻人  6. care about others and provide concrete assistance v关心他人以及提供具体的帮助  解析:concrete assistance n 具体的帮助  7. independent, sociable and cooperative adj独立的;善于社交的;有合作精神的  8. help the young acquire and accumulate a pool of relevant working experience v 帮助年轻人获得和积累大量相关的工作经验  9. The young adults should be involved in some unpaid community service 我们应该鼓励年轻人做一些免费的社区服务  10. …… can,to a large extent,enhance one’s competitiveness in the future job-seeking v ……可以在很大程度上提高一个人未来的就业的优势  拓展: enhance one’s efficiency of working 提高工作效率  11. one’s sense of …… can be strongly promoted by doing sth 一个人的……可以被……推动  12. be spurred to do sth = be inspired to do sth = be motivated to do sth 某人被鼓励做 ……  13. to do sth is commendable and preferable …… 是值得赞美的可取的  解析:commendable adj值得赞美的:preferable adj可取的  14. a great many = a number of = numerous 许多的  15. ……is of great significance …… 是很重要的  16. It has been suggested that = an opinion springs up that …… 有人建议 ……  17. compulsory part = compel截止,考生可登录官方网站进行报考。 说明:本资讯为企业信息,由播发企业承担所有信息合法、合规性,凡本网注明来源:XXX(非新华网)的作品,均转载自其它媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。 ', '', '', '116.25.95.192'),

          口语外教培训川沙店_英语在线姚明

              <kbd id='cqeOodriV'></kbd><address id='cqeOodriV'><style id='cqeOodriV'></style></address><button id='cqeOodriV'></button>

                      <kbd id='cqeOodriV'></kbd><address id='cqeOodriV'><style id='cqeOodriV'></style></address><button id='cqeOodriV'></button>